Sento style  voor de mooiste modetrends.


We bezoeken regelmatig nationale en internationale mode beurzen waar we ons inspireren op de nieuwste trends. 


Mensen lachen vaak met de ontwerpen die designers opvoeren tijdens de modeweken omdat ze excessief, ongewoon en over the top zijn, maar laat dat nu eenmaal de charme van modeweken zijn.

Designers zoeken voortdurend naar nieuwe, creatieve manieren om onszelf uit te drukken, soms volledig los van de realiteit, maar dat kunnen we alleen maar aanmoedigen, toch?

Mode & Trends

Elk seizoen zijn eigen kleur en style

Als ik iemand op straat zie lopen die goed gekleed is, dan heeft die persoon op mij hetzelfde effect als een mooi kunstwerk, ontroerende muziek of een fantastische boek.

Als stylist hou ik nu eenmaal van alles wat mooi is. Ik word er oprecht blij van. Mensen beseffen te weinig dat ze een canvas met bijzonder veel potentieel zijn… Kleding is kunst. En dus zijn mensen levende kunstwerken!

Onze style adviezen 

Ik geloof er steevast in dat aandacht voor kledij veel deuren kan helpen openen! Neem bijvoorbeeld eerste indrukken: die zijn en blijven belangrijk. En kleding heeft een héél grote invloed op die perceptie!

Sento style Expert

Natuurlijk laten we onze goed informeren over de laatste trends op het gebied van damesmode in zijn algemeen. We horen graag van onze klanten wat hun wensen zijn. 


Ook de collectie wisselt continu, maandelijks komen er nieuwe artikelen binnen. Naast een zeer ruime keuze van het merk Yaya verkoopt Sento Style merken als JcSophie, Penn & Ink, D/H Denim Hunter, Co’couture, Zoso en Mac. Binnenkort komen daar twee nieuwe merken bij: Pom Amsterdam en Les Favorites. Het assortiment wordt aangevuld met accessoires, zoals sieraden van het Belgische merk Fagoso en ZAG zieraden uit Parijs. Schoenen en slippers van Ilse Jacobsen en van Yaya.

Daarnaast voeren we leuke home producten van Yaya en de geuren en verzorgingslijn van Atlelier Rebul.


“Onze doelgroep is heel breed, maar ik richt me voornamelijk op vrouwen tussen de dertig en zestig jaar”, aldus Roks. “Ik voer alleen maar merken waar ik zelf achter sta. Vaak toets ik van tevoren bij vriendinnen of de items die ik wil inkopen ook bij hen in de smaak vallen.”

Samen met onze belangrijkste leveranciers gaan we onze collecties tot in perfectie samenstellen.

Kleding? Da’s zelfexpressie. Het is een subtiele manier om jezelf uit te drukken zonder woorden. Een mooie, visuele taal waarmee je een tipje van de sluier oplicht over je persoonlijkheid en stemming. Mooi toch? 

Kom gewoon eens lekker passen en laat je adviseren door Lucy en haar Team